Je Suis Horeca

Afhaal- en leveringsmogelijkheden bij restaurants in Vlaanderen tijdens Corona. Zoek naar een zaak bij je in de buurt!

Op een andere manier de sector steunen? Doneer hier.

favicon je suis horeca

Wees eens eerlijk, veel van de mooiste momenten van ons leven hebben we beleefd in horecazaken. Denk maar aan die verjaardag van je geliefde, een heerlijke paasbrunch met de familie of een avond met vrienden met net dat glaasje teveel op. Volgens ons reden te meer om onze steun te betuigen.

Door de coronacrisis is het helaas niet meer mogelijk om deze momenten op locatie te beleven. Toch staan er dag in dag uit ook mensen uit deze sector klaar om lekkere afhaal -en levermaaltijden aan te bieden en dit ook met risico op eigen veiligheid en uiteraard met het naleven van de nodige veiligheidsvoorschriften. En dit allemaal om trouwe klanten, ouderen die zelf niet meer kunnen koken en nog zoveel meer anderen deze momenten in de juiste sfeer thuis te laten beleven.

Helaas blijft er momenteel ook niet meer al te veel over van de verkoop na het omzetaandeel van de nodige platformen. Nu willen wij graag de zaken die ook nu voor ons klaarstaan wat extra geven en daarnaast ook een gids zijn voor de consument om te weten te komen welke restaurants in de regio levering/afhaal aanbieden.  

Hoe werkt het?

  1. Zaken die levering en/of levering aanbieden kunnen zich gratis registreren op deze website en krijgen een aparte pagina. Momenteel hebben al meer dan 50 zaken zich ingeschreven.

 

  1. We hebben HIER een donatiemogelijkheid toegevoegd om de sector te steunen. De opbrengst hiervan wordt evenredig verdeeld over elke ingeschreven zaak bij Je Suis Horeca en uiteraard momenteel afhaal/levering aanbiedt.

Locatie

Mogelijkheden

Type Keuken